За акция срещу източването на европари съобщи главният секретар на МВР

...
За акция срещу източването на европари съобщи главният секретар на МВР
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Проведохме акция с Европрокуратурата срещу източването на европари

За акция против източването на европари съобщи главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев:

Министерство на вътрешните работи и Европрокуратурата са провели преди седмица акция против източването на европари, заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, представен от:

" Работим извънредно интензивно. Дори и предходната седмица имахме взаимни реализации с сътрудниците от ДАНС, КПКОНПИ, тъй че мисля, че имаме добра релация с Европейската прокуратура по линия на асимилиране на евросредства, за милиони ".

Живко Коцев дружно с вътрешния министър Калин Стоянов, политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи участваха на тържественото честване във връзка професионалния празник на българската полиция. Главният секретар уточни, че управлението на Министерство на вътрешните работи се старае да направи специалността „ служител на реда “ привлекателна и прави всичко допустимо да се попълнят всички незаети места.

" На този стадий има много претенденти. Стремим се да завишаваме непрестанно условията, в действителност ни трябват стойностни хора с готовност, които одобряват специалността като идея ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР